søndag, februar 26, 2012

Passion for Mat! :)

(Beklager dårlige bilder i denne posten, men glemte kameraet i dag, så disse er tatt med den gamle mobilen.)


I dag har vi tilbrakt deler av dagen på matmessa Passion for Mat. Som dere kan se, så var vi ikke de enseste. :)


Messa er i Eriksbergshallen, så det er jo bare 3-4 steinkast i fra oss, så i år tok vi turen. I fjor på denen tida hadde vi veldig lyst, men var da inne i vår ekstreme spareperiode, siden vi snart skulle overta leiligheten, så dermed hoppet vi over i fjor.


Messa var absolutt verdt ett besøk, masse bra utstiller, sykt mye og gode smaksprøver. Her står Terje i en av dagens mange køer for å få smake.


Terje smaker isterband for første gang. Vi har igrunn fortsatt ikke helt skjønt hva isterband er, men..:) Man kunne også deponere på ett vinglass, og så kjøpe drikkebonger for å få smake på de forskjellige vinene, så vi fikk smakt en del, og har fått en del tips på viner vi kan velge til forskjellig mat. :)


Her er dagens skatter!:) Brød fra BAKA, God olivenolje fra San Giminiano i Toscana, (en by vi besøkte i fjor da vi var på tur med familien), Gode chips, med ingenting annet enn ekte og bra ingredienser, en god ost, fine egg, chips laget av bønner (kjempegodt!:)) og ikke minst, en gratis Søndags-GP! :) Dessuten bestilte vi 6 flasker god rødvin fra en vingård, 2 av hver type, men de får vi om noen uker. :)

Kjempegøy på matmesse, gøy å få smake masse forskjellige ting, bli inspirert og lære litt mer, og ikke minst å få se Mannerström ("Sveriges Hellstrøm") hvert 5. minutt. :) Anbefales! Nå stengte det riktignok for 15 minutter siden, men neste år blir det nok en ny sjanse. :)

Mat-Lene:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar